Available positions

We currently have the following positions available at PASSER Group. Please see below for more information:

Innkjøper – opplæringsstilling

PASSER er i vekst og vi har behov for å styrke vår innkjøpsavdeling. Vi søker etter en yngre medarbeider til en opplæringsstilling.
Du vil jobbe tett med vårt tekniske miljø og våre prosjektledere, herunder delta i tilbudsfaser og senere i gjennomføring av våre mange prosjekter i inn- og utland.

Se nærmere om stillingen og hvordan du går frem for å søke på Finn.no

PASSER Group søker Konsernregnskapssjef

PASSER Group søker en proaktiv og faglig sterk Konsernregnskapssjef til sitt hovedkontor i Sandefjord.
Du vil få mulighet til å påvirke utviklingen av konsernregnskapsfunksjonen i et internasjonalt konsern i vekst, og som Konsernregnskapssjef vil du jobbe tett mot de ulike datterselskapene.
Stillingen rapporterer til CFO.

Les mer om stillingen og hvordan du kan søke på Finn.no

 

Technical Manager

PASSER er i vekst og vi har behov for å rekruttere en erfaren Technical Manager med god erfaring fra EPCI leveranser innen våre fagområder. Stillingen får en nøkkelrolle innen utvikling og teknisk support av våre produkter fra design stadiet til fullførte leveranser.

Se nærmere om stillingen og hvordan du går fram for å søke på Finn.no 

Project Manager

Som Project Manager i PASSER har du et nært forhold til kunden og prosjektet, er aktiv også i salgsfasen og jobber tett med kolleger innenfor konstruksjon og struktur analyse.

Les mer om stillingen og hvordan du kan søke på Finn.no

Junior Project Engineer

PASSER LARS have a current requirement for a Junior Project Engineer to work within our Newcastle Upon Tyne, UK office within a variety of project disciplines. 

Please read more about the vacancy and how to reply on LinkedIn.

Looking for career opportunities? We are constantly looking for talents and hard-workers. Feel free to submit your general application.

PASSER Group søker Konsernregnskapssjef